En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne derece müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hava çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Başkaca yapı yangın kapısı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olur.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın kapısı otel, vatan ve sayrılarevi kabil toplanmış dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlamlı olarak bileğemekmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan narin malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page